De online plek voor jouw theorie!

Alles wat je moet weten over jouw theorie

Over Theorieplaza.nl

Je wilt je theorie gaan halen en nu aan de slag?! Theorieplaza is de plek op internet waar je alles kan vinden over het halen van je CBR theorie. Online theorie leren, aan de slag met een theorieboek, natuurlijk theorie examens oefenen en heel veel gratis examen Tips en Tricks. Dit kan allemaal op Theorieplaza.nl.

Tips en Tricks CBR theorie examen

In de kennisgids van Theorieplaza vind je van alles wat je moet weten over je theorie. Dat wat van belang is voor het halen van je theorie-examen. We besteden extra aandacht aan die onderdelen van het theorie-examen waar de meest gemaakte fouten worden gemaakt. De belangrijkste informatie over de  instinkers van het CBR theorie examen die jou helpen om te slagen.

Praktische theorie informatie

Daarnaast vind je ook veel praktische informatie over de theorie, zoals wat neem je mee naar het examen, hoeveel fouten  mag je maken, hoe reserveer je zelf een theorie examen en wat zijn de kosten van het CBR examen?

Vragen stellen op Facebook en Twitter

Heb je vragen dan zijn we met ons webcare team van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 online bereikbaar via Facebook en Twitter. We streven er naar om ze als mogelijk antwoord te geven op je vragen. Natuurlijk kun je ons ook per e-mail bereiken.

Over Theorieplaza.nl

Wil je nu aan de slag met je theorie, dat kan! Theorieplaza.nl  is 24/7 online en je kunt direct starten. Inloggegevens van het “Online theorie leren” en “Online examens oefenen” worden na betaling direct per e-mail aan je verstuurd. Dit geldt ook voor “Theorie op je mobiel” en de cursus “Leren autorijden”. Bestel je op doordeweekse dagen voor 15:00 uur je theorieboek, dan verzenden we het theorieboek dezelfde dag en valt het de volgende dag bij je op deurmat als brievenbuspost.

  

Deel theorieplaza via: