De online plek voor jouw theorie!

 • Al 4000 leerlingen voor 2toDrive

  Proef Begeleid Rijden werpt zijn vruchten af

  Sinds de startdatum van 2toDrive op 1 november 2011 hebben al 4000 leerlingen zich aangemeld voor een theorie-examen bij het CBR. Het aantal gereserveerde praktijkexamens is ondertussen de 300 gepasseerd.

  Vanaf 16,5 jaar rijlessen volgen connect spy app en op je 17e je rijbewijs halen

  Bij 2toDrive kunnen leerlingen vanaf 16,5 jaar rijlessen volgen en vanaf 17 jaar rijexamen doen en hun rijbewijs track a cell phone app on iphone halen. Tot hun 18e moeten de leerlingen dan onder begeleiding in een auto rijden. De begeleider moet aan een aantal eisen voldoen en moet op een pas staan die door de leerling kan worden aangevraagd.

  2toDrive moet verkeersslachtoffers verminderen

  Het doel van 2toDrive is om het aantal verkeersslachtoffers onder jongeren te verminderen. Eerdere experimenten in Duitsland en Frankrijk laten zien dat het aantal slachtoffers daadwerkelijk splinter cell blacklist spy montage wordt verminderd. Jongeren doen nu ervaring iphone kid tracker op onder begeleiding voordat ze alleen achter het stuur zitten. Dit zorgt ervoor dat ze situaties beter kunnen inschatten en makkelijker beslissingen kunnen nemen.

  Proef Begeleid Rijden duurt 6 jaar

  2toDrive is in november 2011 van start gegaan en duurt 6 jaar. Wanneer het een positieve uitkomst biedt kan het de minister het definitief invoeren.

  Meer informatie

Deel theorieplaza via: