De online plek voor jouw theorie!

 • Eigen Verklaring bij het CBR digitaal

  Gezondsheidsverklaring

  Het CBR gaat stappen ondernemen om een digitaal EV-formulier beschikbaar te maken. Dit houdt in dat de aanvragers van de Eigen Verklaring niet meer naar het gemeentehuis hoeven om het document af te halen.

  Vanaf 1 juli kunnen mensen die voor het eerst een praktijkexamen aanvragen terecht op mijn.cbr.nl. Dit is de omgeving die nu alleen geldt om een rijschool te machtigen http://gfmaa.com/wj99-gps-tracker-server-android/ via een DigiD android cell phone spy software code. Per 1 juli komen hier de digitale EV-aanvragen bij.

  Als er bij de leerling niks aan de hand is kan de bt 6510 call blocker aanvraag digitaal worden gedaan. Wanneer er een ‘’ja’’ moet worden ingevuld, dan moet de leerling nog wel naar het gemeentehuis toe. Eind 2012 worden deze spy wear got pgonrd categorieën ook gedigitaliseerd.

  Wat is een eigen verklaring?

  De Eigen verklaring is een formulier met vragen over jou gezondheid. Soms moet je ook een doktersverklaring meesturen. Je trip gps tracker hebt de Eigen verklaring nodig government cell phone tapping als je voor de eerste keer een rijbewijs aanvraagt. Of in bepaalde gevallen als je het rijbewijs laat vernieuwen.

  Meer informatie

Deel theorieplaza via: