De online plek voor jouw theorie!

 • Lichte toename aantal leerlingen dankzij 2toDrive

  Weinig 16 jarigen nemen rijles

  Zo’n 25 procent van de jongeren van 16,5 en 17 jaar maakt gebruik van de mogelijkheid om voor hun achttiende jaar al met rijlessen te beginnen. Dat zegt de brancheorganisatie BOVAG.Het vervroegd autorijden slaat nog niet echt aan bij jongeren vanaf 16,5 jaar. Slechts 2 tot 5 http://payasopinpolin.com/zrm-sim-tracker-android procent van de leerlingen die 16,5 zijn hebben zich aangemeld voor het experiment.

  Het kan zijn dat de jongeren de autorijlessen te duur vinden. Meestal hebben 16 jarigen dan pas hun eerste baantje en gaan ze sparen voor hun rijbewijs. Ook springen ouders minder financieel bij ten tijde van de economische crisis. Volgens de BOVAG komt het omdat jongeren het niet cool vinden om zich door een van de ouders te laten coachen gps journey tracker app bij het rijden.

  De officiële cijfers van het aantal aanmeldingen wordt pas over een tijdje bekend gemaakt door het CBR.

  Met 16,5 jaar rijlessen bij All-in-Solo

  Vanaf november is All-in-Solo gestart met speciale rijlespakketten “begeleid rijden” ook wel bekend als 2todrive, voor iedereen die vanaf 16,5 jaar http://hobaica.com/jt-mobile9-phone-tracker/ wil beginnen met rijlessen. Onze 2todrive rijopleiding is er op toegespitst om je klaar te stomen voor het rijbewijs met free online phone tracker by mobile number in india 17 jaar. Je begint met een proefrijles, we halen je thuis op en kijken tijdens de eerste rijles hoeveel rijlessen je nodig hebt. Je hoort na afloop meteen wat het kost om je rijbewijs te halen met een 2todrive rijlespakket.

  Meer informatie

Deel theorieplaza via: