De online plek voor jouw theorie!

 • Tips om te rijden bij winterse omstandigheden

  CBR praktijkexamens

  Nu de wintermaanden zijn aangebroken, is llspy phone batteries and chargers het ook de periode van vorst en sneeuwval. Helaas komt het voor dat praktijkexamens bij het CBR door het winterse weer worden afgelast. Als je bezig bent om je rijbewijs te halen dan dien je bij winterse omstandigheden goed op de weg te waterproof gps fitness tracker letten. All-in-Solo geeft je hieronder enkele tips om op een goede manier om te gaan met het winterse weer.

  1. Rijd voorzichtig op rotondes

  Bij het naderen van een rotonde moet je vaak remmen voor het verkeer dat al op de rotonde rijdt. Pas je snelheid aan en zorg bij gladheid dat je niet te snel of te hard remt. Kijk dus goed vooruit bij het naderen van een rotonde. Dit geldt tevens voor alle complexe situaties. Doordat rotondes vaak in het midden hoger zijn dan aan de zijkanten, glij je er met de auto sneller vanaf als het glad is.

  2. Let op schaduwplekken

  Op plekken waar de zon het wegdek niet heeft verwarmd kan het nog lange tijd glad zijn. Kijk dus goed uit waar je rijdt en pas je snelheid en rijstijl hierop aan.

  3. Kijk uit voor de laagstaande zon

  Als er sneeuw is gevallen en het is zonnig dan weerkaatst het licht zich nog meer op het wegdek als normaal. Draag dus altijd een zonnebril tijdens deze weersomstandigheden en call blocker app for nokia 5233 houd afstand tussen jou en de voorligger. Ook een laagstaande zon kan voor problemen zorgen. Een laagstaande zon zorgt er voor dat je minder goed zichtbaar bent en dat je zelf minder (diepte) ziet. Hierdoor word het zicht op zijstraten boost mobile spy en borden minder maar ook bij remmende voertuigen.

  4. Pas op http://aflchomemissions.org/program-to-spy-on-whatsapp-hl/ ijzel

  Ijzel is enorm gevaarlijk voor bestuurders. Ijzel is regen dat wanneer het in aanraking komt met het bevroren wegdek gelijk bevriest. Het wegdek ziet er dan nat uit maar schijn bedriegt het is spek glad en levens gevaarlijk. Ga daarom met ijzel de weg niet op.

Deel theorieplaza via: