De online plek voor jouw theorie!

 • Toogethr drukt de reiskosten

  Ritten aanbieden als automobilist

  Toogethr is een nieuw systeem waarmee je als automobilist heel makkelijk ritten kan aanbieden. Wanneer iemand reageert op de door spy kayt cihaz uzaktan izleme program android jou aangeboden rit, dan kan je afspreken om samen naar de plaats van bestemming te cell phone spy 1.7.12 rijden. Het is ook mogelijk om onkostenvergoeding te vragen voor de rit die jij aanbiedt. De betaling wordt door Toogethr geregeld en het bedrag zal automatisch op jouw rekening gestort worden.

  Een autorit zoeken als passagier

  Wil je als passagier een rit zoeken via Toogethr dan is dat ook mogelijk. Als je een rit hebt gevonden, dan kan je met de aanbieder afspreken om cell phone tracker lite free download for pc mee te rijden. Als de andere een onkostenvergoeding vraagt voor de rit, dan zie je dat gelijk terug. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan.

  Het is ook mogelijk om Toogethr aan je sociale netwerk expense tracker budget planner app for android te koppelen. Hierdoor wordt het makkelijker om verschillende reizen aan te bieden of reizen te zoeken. Het is ook makkelijk voor de passagier om te kijken wie je bent en wat je in het dagelijkse leven doet.

  Koppel met Facebook en Twitter

  Het is ook mogelijk om Toogethr aan je sociale netwerk te koppelen. Hierdoor wordt het makkelijker om verschillende reizen aan te bieden of te zoeken. Het is ook makkelijk voor de passagier om te kijken wie je bent en wat je in het dagelijkse leven doet.

  Applicatie handig bij genoeg aanbieders

  Het belangrijkste van Toogethr is dat er genoeg aanbieders en passagiers zijn. De app is pas sinds kort geintroduceerd en daardoor is het spy app store op dit moment lastig om als passagier een rit te vinden die aan jou wensen voldoet. Voordeel is wel dat je de zoekopdracht kunt opslaan. Als er op een later moment passende ritten bijkomen, dan stelt Toogethr je hiervan automatisch op de hoogte.

  Ga naar https://m.toogethr.com/ om de applicatie op te starten en deel te nemen aan Toogethr

Deel theorieplaza via: