De online plek voor jouw theorie!

 • Gezakt voor je rijexamen?

  Waar ben je op gezakt tijdens je rijexamen?

  De zenuwen, een ingreep, het verkeer om je heen, fietsers, voetgangers, je kijkgedrag, plaats op de weg, het naderen van kruispunten allemaal onderdelen die in de weg kunnen staan van het halen van je rijbewijs. Ben je gezakt, dan is de teleurstelling groot, maar zet je er over heen. Het is nu niet gelukt, maar met de aanwijzingen van de examinator weet je waar aan kunt werken.

  Examenuitslagformulier

  Na afloop van het rijexamen wordt er met het examenuitslagformulier door de examinator aangegeven welke onderdelen onvoldoende waren. Bespreek dit met je rijinstructeur http://uk-political-banter.socrates-o-socrates.com/uett-mobile-phone-tracker-usa/ en maak een lesplan voor de vervolg rijlessen.

  Kijken

  De meesten zakken op het onderdeel “kijken”. http://dallas.braziliansusa.com/cell-control-spy-com-ehe/ Wat houdt “kijken” eigenlijk in? Het juiste kijkgedrag, gaat natuurlijk verder dan de juiste volgorde bij het wisselen van rijbaan, of het naderen van een kruising. Hoe eerder je iets ziet, hoe meer tijd je hebt om te beslissen wat jij gaat doen. Juist dit inzicht in het verkeer wordt herkend door de examinator en maakt dat je het rijbewijs verdient.

  Het naderen van een kruispunt en vaak te hard op een kruising afrijden, is ook onderdeel waar men vaak op zakt. Naast dat het gevaarlijk is, geef jezelf http://uk-political-banter.socrates-o-socrates.com/z2z-restore-iphone-to-remove-spyware/ te weinig tijd om goed te kijken en een inschatting te maken om veilig en vlot (dus niet hard) de kruising te nemen.

  Puntjes op de “i”

  Plaats op de weg en bochten rijden, behoort tot de lesstof van je eerste rijlessen, doe je dat goed tijdens je rijexamen, dan laat je gelijk zien dat je de verkeerstheorie en de lesauto volledig onder controle hebt. Denk hier bijvoorbeeld aan correct voorsorteren en duidelijk het verschil laten zien tussen een kleine, naar links en een grote bocht naar rechts.

  Al met al heb je gezien dat het halen van je rijbewijs niet onderschat mag worden, maar overdrijf het voor je zelf ook niet. Stap er overheen en richt je met positieve zin op het herexamen. Gebruik de komende weken goed, stap zo snel mogelijk weer in how to test your phone for spyware lesauto en spreek minimaal een keer per week met je instructeur af voor een rijles. Continuïteit in je rijlessen en gericht werken aan de hand van het examenuitslagformulier geven je de grootste kans van slagen.

  Hoeveel tijd zit er tussen je rijexamen en het herexamen?

  Het gps tracker bracelet for elderly CBR heeft gesteld dat je op zijn vroegst twee weken na je rijexamen opnieuw herexamen mag doen, ga er vanuit dat het whatsapp spy hack zip password gemiddeld 3 tot 4 weken duurt voor het nieuwe rijexamen.

Deel theorieplaza via: