De online plek voor jouw theorie!

 • Theorieboek rijbewijs B (auto)

  Waarom een theorieboek handig is

  Met het theorieboek ben je het meest flexibel, in het openbaar vervoer, thuis aan de eettafel of ‘s avonds in bed voor het slapen nog een hoofdstuk doorlezen. Hoewel er in het theorieboek veel gebruik gemaakt wordt van beeldmateriaal, blijft het droge leerstof. Dus blik op oneindig en ouderwets stampen voor je CBR theorie-examen.

  Theorieboek bestellen

  Alle benodigdheden voor de theorie kan je bestellen via onze webshop. Bestel je boeken en of cd-roms op werkdagen voor 16.00 uur via de webshop, dan heb je de endomondo sports tracker android chomikuj producten de volgende dag thuis. De online theoriecursus voor werkdagen voor 18.00 uur via de webshop besteld, dan kan je diezelfde dag nog aan de slag.

  Betaling theorieboek

  Je kan het bedrag aan ons overschrijven met behulp van een overschrijving, maar het snelst werkt het, als je ons toestemming geeft voor eenmalige automatische incasso.

  Na ontvangst van de betaling, wordt het boek per ommegaande met Post NL aan je verstuurd.

  Online je theorie leren via internet

  Vind je de theorie voor het rijbewijs B lastig en kijk je op tegen het leren, maak dan gebruik van de internet theoriecursus. De uitleg is compleet en je hebt any real phone tracker app geen theorieboek nodig. De auto theorie wordt uitgelegd via film en animatie. Op deze manier leer je met praktijk situatie de theorie sneller en makkelijker dan met het theorieboek. De kosten voor de internet theoriecursus zijn €65,00.

  Meer informatie over theorie http://labizlawyer.com/how-to-delete-spyware-from-your-phone-xxs/ rijbewijs B

   

Deel theorieplaza via: