De online plek voor jouw theorie!

 • Hoelang is mijn theorie geldig

  Hoelang is mijn theorie geldig bij het CBR?

  Het theorie-examen behalen is verplicht. Wanneer je eenmaal je top spy reviews certificaat hebt, dan is de theorie geldig voor anderhalf jaar. Is de theorie verlopen en heb je nog geen rijbewijs? Dan moet je opnieuw theorie-examen doen bij het CBR.

  Theorie geldig voor 1,5 jaar

  Vanaf 1 november 2011 is http://goldengaterides.com/gps-tracker-app-ncd/ het theoriecertificaat voor auto, motor en http://shop.blowpro.com/0tn-google-spy-phone/ bromfiets anderhalf jaar geldig. Als een kandidaat vanaf 1 november 2011 praktijkexamen doet voor auto, motor of bromfiets moet hij dus beschikken over een theoriecertificaat dat maximaal anderhalf jaar geleden is gehaald.

  mobile tracker stolen phone

  De geldigheid is met een half jaar verlengd aangezien het project 2toDrive anti spy iphone 3gs van start is gegaan. Hierdoor mogen jongeren al met 16,5 jaar gaan lessen. facebook viewer tracker download Het theorie mag al met 16 jaar gehaald worden.

  Theorie-examen

  Vanwege de verlengde geldigheid van het theoriecertificaat hoeven kandidaten mogelijk niet opnieuw theorie-examen te doen om een praktijkexamen af te leggen. De betreffende kandidaten die inmiddels een nieuw theorie-examen hebben gereserveerd, ontvangen hierover een e-mail van het CBR. Hierin bieden wij hen de mogelijkheid het gereserveerde theorie-examen te annuleren. Het examengeld krijgen zij dan volledig terug.
  Als voorbeeld: is een kandidaat op 2 mei 2011 geslaagd voor zijn theorie-examen, kan hij op 1 november 2012 nog praktijkexamen doen. Vanaf 2 november 2012 kan dat niet meer, omdat de geldigheid van anderhalf jaar dan is verlopen voor het theoriecertificaat.

Deel theorieplaza via: